Privélessen

Er kunnen verschillende redenen zijn om privélessen te volgen en Salsadushi helpt je daar graag mee!

Salsadushi heeft ruime ervaring in het geven van danslessen en een deel hiervan bestaat uit privélessen. 
Iedereen heeft andere wensen en  dan kunnen privélessen de beste optie blijken.
Instromen bij lessen

Regelmatig zijn er aanvragen voor het "terughalen" van de danskennis die al aanwezig is.
Bij het weer willen starten met danslessen blijkt soms dat de eerder opgedane kennis een beetje weggezakt is. Door één of meerdere privélessen te volgen, kan dit in relatief korte tijd weer worden teruggehaald. Dit geeft personen die willen instromen de kans om op een hoger niveau te starten in plaats van eerst weer een basiscursus te volgen.

Voor alle dansstijlen die wij geven zijn privélessen mogelijk, hiervoor kun je eenvoudig een vrijblijvende offerte vragen via ons offerteformulier.

Openingsdans bruiloft
Op je mooiste dag een romantische openingsdans met je partner doen, dat is voor veel bruidsparen een mooie droom! 
Salsadushi laat deze droom graag uitkomen. Reeds vele malen hebben wij aanstaande bruidsparen geholpen met het maken van een mooie dans en we doen dit ook graag voor jullie. De openingsdans kan in alle dansstijlen die wij aanbieden, dus er zit vast iets voor jullie bij.

Lopen jullie al langer met deze plannen rond of staat het idee van een openingsdans jullie aan? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden!
Persoonlijke voorkeuren
Er zijn diverse redenen waardoor je privélessen wilt volgen,Soms zijn ook je omstandigheden een reden om hiervoor te kiezen.
Ook dan kun je natuurlijk een aanvraag bij ons doen om de mogelijkheden te bespreken. Salsadushi denkt ook graag met je mee en probeert samen met jou tot een mooie oplossing te komen.

Wil je even overleggen? Neem dan contact met ons op!
Voordelen privéles Salsadushi!
* Bij je thuis of op onze leslocatie
* Eén, anderhalf of twee uur les? Jij bepaalt!
* Persoonlijke aandacht
* Ervaren docenten